; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nelly, versiunea latino

03 August 2009

La trei ani de la explozivul “Loose”, artista revine cu un nou album. “Mi Plan” promite aceeasi energie pop marca Nelly Furtado si e cantat exclusiv in spaniola.

Nelly Furtado socoteste ca e vremea sa se “incline” gratios in fata mostenirii sale latino. Rezultatul se numeste “Mi Plan”, este cel de-al patrulea album de studio al eclecticei cantarete si va iesi pe piata pe 29 septembrie. Aceasta va fi prima “colectie” de piese pop exclusiv in limba spaniola din cariera lui Nelly, urmand sa fie lansata sub egida Universal Music Latino.

Cocktail etnic
Primul single de pe noul album, “Manos Al Aire (Mainile in aer, n.r.)” a debutat la televiziunile muzicale si posturile de radio la sfarsitul lui iunie. In afara de aceasta piesa, discul va mai contine inca 11, printre care si “Más”, adica urmatorul single.
Experienta in spaniola nu e o premiera pentru Furtado, al carei arbore genealogic are “radacini” in Portugalia si Canada, printre altele. Ea a mai colaborat cu artisti latino de succes, ca Juanes si Calle 13, iar pe noul disc apar nume ca Álex Cuba, Julieta Venegas si La Mala Rodríguez.
In luna martie, Furtado declarase ca ar vrea sa lanseze doua albume in 2009: unul in spaniola, celalalt in portugheza. Daca numaratoarea inversa pentru “Mi Plan” a inceput deja, sunt sanse mici ca cel de-al doilea sa apara tot in acest an.

de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare