; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nelly Furtado la Bucuresti!

30 June 2008

Albumul “Loose” a transformat-o pe Nelly Furtado intr-un produs comercial de temut pentru concurenta si i-a sporit numarul fanilor si din Romania.

La inceputul carierei, Nelly Furtado avea un tonus proaspat si optimist, era interesata sa descopere culturi diferite si sa experimenteze cu instrumente rare de dragul muzicii – o atitudine la care a renuntat acum 2 ani, speram nu definitiv. “I’m Like a Bird” este cantecul plin de farmec ce a cucerit lumea intreaga in 2000, propulsand-o pe Nelly in prima liga a noilor talente. Piesa i-a adus lui Nelly un premiu Grammy, iar albumul de debut “Whoa, Nelly” a mai avut doua extrase pe single bine clasate in topuri – “Turn Off The Light” si “On the Radio”.

Schimbare de registru
La scurt timp dupa ce a devenit mama unei fetite, Nevins, in 2003, a aparut pe piata discul “Folklore” – considerat de casa de discuri un pas inapoi din punctul de vedere al vanzarilor. Tonul grav si serios al cintecului “Try” a fost ocolit de fanii care asteptau un sound pop fara observatii deprimante despre disolutia unui cuplu, iar “Powerless (Say What You Want)” a fost laudat de critici, dar nu a ajuns number one decit in Argentina. Intr-una din declaratiile consemnate atunci Nelly a atacat anumite mecanisme de promovare folosite in industria muzicala.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare