; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HyperFocal: 0

Nejat Uygur Jr., HIKMET, din serialul „Povestea noastră”, duce tradiția familiei mai departe

15 February 2019

Nejat Uygur Jr., interpretul personajului Hikmet, din serialul Povestea noastra', difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, continua traditia familiei sale. Actori din tata-n fiu', asa se descrie, pe scurt, istoricul familiei Uygur.

Nejat Uygur Jr. are cu ce se lauda. Este nepotul regretatului actor turc de comedie cu acelasi nume, si fiul actorului Behzat Uygur. Nascut in Istanbul, in urma cu 24 de ani, Nejat Uygur Jr. a inceput sa studieze teatrul, dupa absolvirea Colegiului TED (Institutie de Invatamant privat din Turcia – n.r.), prima sa experienta cu lumea artistica fiind in 2016, in filmul The Fugitive'.

Cand talentul bate diploma

Nejat Uygur Jr. si-a conturat cariera concentrandu-se pe traditiile familiei sale. Tanarul actor care nu si-a finalizat studiile cu diploma, din considerente personale, si-a manifestat dorinta de a-i calca pe urme bunicului sau, ca actor de comedie. Nejat Uygur si-a atras foarte multi fani datorita performantelor sale actoricesti odata cu interpretarea personajului Hikmet, fratele lui Filiz, din serialul “Povestea noastră”.

Despre faptul ca nu a absolvit colegiul cu diploma, Nejat Uygur spune:

Am discutat de multe ori cu tatal meu (actorul Behzat Uygur – n.r.) despre aceasta problema, si am luat aceasta decizie deoarece consider ca majoritatea Institutiilor de Invatamant sunt, mai mult, o afacere', spune actorul.

            Care va fi evolutia personajului Hikmet, interpretat de Nejat Uygur Jr., aflam din serialul Povestea noastra', care poate fi urmarit, de miercuri pana vineri, de la 20:00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare