; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Neînfricată”, cel mai nou film de animaţie Pixar

13 August 2012

Animaţia 3D „Neînfricată' transformă un scenariu de film Disney, având în centru o prinţesă încăpăţânată, într-o poveste pentru toate vârstele, amuzantă şi cu inimă mare.

Primul film istoric pentru Pixar, primul axat pe un personaj feminin şi primul de după eşecul care a fost „Maşini 2' (eşec din perspectiva criticilor; fanii au dat banii pe bilete). Şi, cum producţia s-a întins pe vreo şase ani, pelicula a înlocuit un regizor (Brenda Chapman, care urma să fie prima femeie care realizează o peliculă Pixar) şi pe protagonistă (Reese Witherspoon).

Animaţia „Neînfricată' este disponibilă şi în varianta dublată în română, vocile fiind asigurate, printre alţii, de Alina Chinie, Luminiţa Gheorghiu şi Aurelian Temişan.

Din copilărie, Merida (voce: Kelly Macdonald) a fost mândria părinţilor ei, regele clanului DunBroch, Fergus (voce: Billy Connolly), şi regina Elinor (voce: Emma Thompson). Tatăl i-a dăruit primul ei arc, încurajându-i spiritul independent; mama o instruieşte de atunci cu grijă, pentru a o transforma într-o prinţesă.

Citeşte articolul integral în revista TVmania din 13 august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare