; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neill Blomkamp

Neill Blomkamp vrea în continuare să facă o urmare la „District 9”

14 July 2017

Abandonarea proiectului „Alien 5' nu i-a făcut prea rău lui Neill Blomkamp. Regizorul a avut timp să-și facă în liniște scurtmetrajele sale pentru care a colaborat inclusiv cu Sigourney Weaver. Într-un interviu pentru LRM Online, Blomkamp a vorbit despre viitorul său pe marele ecran.

Printre proiectele sale, Neill Blomkamp nu exclude o continuare la primul său film, „District 9'. Produs de Peter Jackson, lungmetrajul a intrat pe lista nominalizărilor la Oscar, la categoriile: cel mai bun film, cel mai bun scenariu adaptare, cel mai bun montaj, cea mai bună imagine.

„«District 10» se va face cu siguranță. Mi-ar plăcea foarte mult să fac acest film, din foarte multe motive. Acum, lucrez la un alt film împreună cu cei de la Fox, «The Gone World», pe care îl ador', a declarat Blomkamp.

Deci următorul proiect al regizorului sudafrican va fi adaptarea romanului SF „The Gone World', scris de Thomas Sweterlitsch. Povestea o urmărește pe Shannon Moss, membră a unei divizii secrete a NCIS, care anchetează moartea unei familii al cărei copil a dispărut. Așa ajunge să descopere că adolescentul era de fapt un astronaut într-o navă care a dispărut la rândul ei într-un culoar al timpului.

Intriga – care la prima vedere pare polițistă – virează rapid spre science-fiction, genul preferat al regizorului care lucrează deja la acest proiect de doi ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare