; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Necazurile se ţin lant de membrii trupei LaLa Band!

26 November 2012

Necazurile se ţin lanţ de membrii trupei LaLa Band, în episodul de azi, al serialului “Pariu cu viaţa”. Diseară, tinerii trebuie să ia o hotărâre în ceea ce priveşte destinul trupei, însă unul dintre colegii lor, Răzvan, are un accident cu motorul şi are nevoie de ajutorul lor.

După ce experienţa din pădure le-a traumatizat vieţile, Raluca şi Ioana fac o ultimă încercare de a reuni trupa. Prin intermediul unui Fan Page, ele anunţă un concert de adio şi o întâlnire cu fanii într-un loc public.

Se pare că Razvan nu este singurul care are nevoie de ajutor, deşi a fost implicat într-un accident. În urma unor analize de sânge, lui Liviu i se depistează o boală gravă.

În urma incidentului din pădure, membrii formaţiei sunt reticenţi la ideea de a se reuni pentru că în mintea lor se naşte gândul că împreună atrag răul şi că separat măcar vor fi în siguranţă. Eu sunt convinsă că sunt probe la care aceştia sunt supuşi pentru a consolida relaţia care îi uneşte, probe pe care vom vedea dacă le vor depăşi', spune Alina.

Membrii Lala Band trec printr-o convalescenţă, încercând să se vindece, uşor uşor, cu ajutor din afară, de dramele prin care au trecut', spune Liviu.

Poate că suferinţa aceasta îi va face să mediteze la lucrurile esenţiale, iar LaLa Band va străluci din nou pe scenă!', spune Adela Popescu.

lala-parc2

Picture 1 of 10

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare