; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„‘Neatza…” s-a mutat la mare

02 July 2012

Timp de două săptămâni, de pe 2 până pe 13 iulie, Răzvan Simion, Dani Oţil, Roxana Vancea şi restul echipei de la „Neatza cu Răzvan şi Dani' şi-au propus să aducă „răcoare într-o vară care se anunţă fierbinte'. În direct de la malul mării, ascultaţi cele mai tari piese şi vedeţi cele mai frumoase fete… în frunte cu Roxana!

În fiecare vară, de patru ani încoace, întreaga echipă a matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani' de pe Antena 1 aşteaptă cu nerăbdare perioada în care emisiunea se mută pe malul mării.

Pentru a-i introduce pe matinali în atmosfera de plajă şi soare, TVmania i-a scos alături de frumoasa lor vecină, Roxana, la o şedinţă foto pe marginea unei piscine din Bucureşti.

Cei trei protagonişti au savurat momentele (mai ales că veneau de la muncă, direct de pe platouri) şi ne-au povestit, mai în glumă, mai în serios, ce înseamnă pentru ei cele două săptămâni (de pe 2 până pe 13 iulie) în care dau trezirea telespectatorilor de pe plajă, din Mamaia.

„O să aducem răcoare într-o vară care se anunţă fierbinte. Tot timpul emisiunile de la mare sunt surprinzătoare, iar anul acesta am luat cu noi şi o telespectatoare (n.r. – câştigătoarea concursului „Regina Boxelor')', ne-a zis Răzvan.

Iar Dani a adăugat imediat: „Vom avea, ca de obicei, cele mai tari hituri de radio şi, aşa cum deja s-a obişnuit lumea, toate piesele importante au premiera la noi'.

Citeşte articolul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare