; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Implictisibilii Razvan Simion, Dani Otil

Matinalii Răzvan Simion și Dani Oțil continuă vacanța în platoul de la „Neatza”

11 January 2015

Răzvan Simion și Dani Oțil spun din nou Neatza', de mâine, 12 ianuarie, la Antena 1. Cei doi matinali și-au propus ca, încă din primele zile ale lui 2015, să lupte ca niște super eroi împotriva plictiselii. Astfel, conform unui comunicat al Antenei 1, Răzvan și Dani își așteaptă misiunile din partea telespectatorilor.

Intră pe neatza.a1.ro și lasă-ne să fim super eroii care-ți salvează ziua!' este mesajul acestora pentru toți cei care-i privesc Campania împotriva plictiselii are și un mare premiu. Telespectatorul care trimite cel mai bun scenariu scris sau sub formă de bandă desenată va câștiga primul său promo animat! Așadar, super eroii dimineților haioase, implictisibilii Răzvan și Dani, sunt nerăbdători să intre în acțiune!

În ediția specială de mâine dimineață, cei doi matinali și-au propus să continue vacanța, în platou. Acesta va fi împărțit în două: munte și mare. Și asta pentru că Răzvan a fost la munte, la schi, iar Dani, la soare, plajă și mare, în Caraibe.

Am câteva povești cu turiști, stele de mare, bărcuțe, rusoaice, valuri, scutere, brazilience, vânt, localnice din Caraibe, prieteni noi, delfini… unele pot fi spuse la tv, altele nu… rămane să negociem de luni…', a anunțat Dani.

Colegul și prietenul său, Răzvan, a oferit mai puține detalii: Cât de mult m-au ținut gladiolele (n.n. picioarele pe pârtie, evident) povestesc luni… la Neatza'.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare