; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neatza cu Razvan si Dani

„‘Neatza cu Răzvan și Dani” aniversează 8 ani pe pârtia Kalinderu din Buşteni

04 February 2016

Vinerea aceasta, „‘Neatza cu Răzvan și Dani' aniversează 8 ani de emisie live la Antena 1, 8 ani de când Răzvan şi Dani spun „Neatza', la ora 8 fix. Luna februarie e întotdeauna mare prilej de bucurie în familia matinalului de la Antena 1, iar în acest an telespectatorii sunt invitaţi să petreacă împreună o dimiNeatză magică alături de echipa emisiunii, live, pe pârtia Kalinderu din Buşteni.

Neatza cu Razvan si Dani1

„În 8 ani, «Neatza» şi-a făcut foarte mulţi prieteni şi, în momentele de sărbătoare, prietenii îţi sunt mereu alături', a declarat Dani Oţil, în timp ce pentru Răzvan Simion, cea de-a opta aniversare a emisiunii poartă o încărcătură deosebită: „8 e cifra mea norocoasă. Sunt născut pe 08.08.80, am jucat jucat handbal purtând tricoul cu numărul 8 şi am terminat studiile cu 8.80… aşa că la 8 ani de «Neatza» vreau să facem ceva memorabil!'.

Neatza 8 ani

S-au mutat cu totul într-un mall, timp de o săptămână, în scopuri caritabile, au transmis de la mare, dar şi de pe pârtia de schi, au spus „bună dimineatza' din cele mai spectaculoase decoruri, au sărbătorit Revelionul în zorii zilei, în prima ediţie „Neatza' din an, aşa că şi de această dată telespectatorii vor fi întâmpinaţi cu surprize de zile mari, invitaţi de marcă şi multe poante. Alessia, Dj Rynno, Amna, Lidia Buble şi Voltaj sunt doar o parte dintre invitaţii care li se vor alătura matinalilor în această ediţie aniversară.

Puteți citi și:

Neatza cu Răzvan şi Dani', de opt ani la Antena 1

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare