; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nea Mărin fugăreşte vedetele pe plajă la Mamaia

Nea Mărin se dă pe un tobogan cu apă la „Poftiți pe la noi!”

13 July 2015

Până acum vedetele nu au primit niciodată lucrurile pe care le cer fără să miște un pai în schimbul lor. Excepția care confirmă regula este însă pe cale să se întâmple în următoarea ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!', când patronul unei pensiuni, impresionat, probabil, de toată munca depusă de vedete de-a lungul sezonului, decide să îi trateze pe toți ca pe propriii oaspeți și să îi lase să se relaxeze, fără ca asta să afecteze donația pe care o va face pentru centrul „Buna Vestire' din Onești.

Nea Marin (2)

Că Giani Kiriță, Edi Stancu, Andreea Tonciu, Liviu Vârciu și Rona Hartner profită la maximum de mâna întinsă nu surprinde pe nimeni. Ce este cu adevărat uimitor este faptul că până și nea Mărin renunță preț de câteva ore la obsesia pe care o are pentru muncă și se distrează cot la cot cu invitații lui.

Printre altele, gazda emisiunii va putea fi văzută într-o ipostază unică, atunci când se va da pe un tobogan cu apă.

„Copilul din el a ieșit la iveală', declară Giani Kiriță. Cum e nea Mărin atunci când dă în mintea copiilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla urmărind următoarea ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare