; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poftiti la munca

Nea Mărin pune vedetele la treabă. Începe noul sezon „Poftiți la muncă”

21 November 2016

Emisiunea 'Poftiți la muncă' este programată să înceapă astăzi, la ora 20.30, la Antena 1. Noul sezon aduce un nou format și multe surprize atât pentru vedetele participante, cât și pentru cei din fața micilor ecrane. Potrivit unui comunicat Antena 1, fiecare ediție se va desfășura în altă regiune din țară, cu munci și provocări diferite, specifice zonei, toate având ca scop final susținerea unor oameni defavorizați.

poftiti-la-munca

Nea Mărin, Cosmin Seleși, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu

De această dată, Nea Mărin și Liviu Vârciu se află pe picior de egalitate, împart vedetele pe echipe și intră într-o competiție acerbă pentru a câștiga diverse concursuri.

Prima ediție, care îi are ca protagoniști pe Cosmin Seleși, Andrei Ștefănescu, Gina Pistol și Margherita de la Clejani, se va desfășura în Deltă.

poftiti-la-munca-2

Gina s-a declarat impresionată nu numai de frumusețea și curățenia cherhanalei, de piscina ultra modernă, dar și de liniștea locului. 'Este atât de liniște. Se aud doar vântul și valurile. Bine, și Nea Mărin  pe fundal', adaugă ea.

Însă ei nu știu faptul că aceasta este liniștea de dinaintea furtunii. Pentru că Nea Mărin are grijă să le facă încălzirea chiar la prima oră a dimineții, cu bătăi puternice în ușă, cu nuiele și inclusiv cu o sabie. 'Nici peștele nu s-a trezit în apă la ora la care nebunul ăsta bubuia în ușă să ne verifice dacăne-am trezit', declară Andrei, nemulțumit de întorsătura pe care o iau lucrurile în cazul lui. 'Ăsta îl altoiește pe Vârciu și pe mine mă ia la pachet. Și dacă stau pe loc iau bătaie', spune artistul care nu va avea zile ușoare.

Cu ce haine a venit Andrei în Deltă de a atras glumele tuturor sau de ce Cosmin Seleși a făcut mai multe băi nedorite, și în piscină și în Dunăre din cauza lui Nea Mărin sunt doar două situații amuzante pentru telespectatori. Însă aceștia vor afla și ce problemă arzătoare a avut Margherita cu genele, machiajul și coafura, dar și cu sânii, fiindu-i teamă să 'nu îi explodeze un silicon' din cauza zgârieturii unei pisici. Pe de altă parte, se consola cu gândul că, dacă se întâmplă ceva, o să își pună silicoane mai mari.

margherita-de-la-clejani

Cum au decurs probele, cât de harnice au fost vedetele și cine și-a câștigat cel mai des dreptul la odihnă, rămâne ca publicul să descopere luni, 21 noiembrie și marți, 22 noiembrie, în cele două episoade ale primei ediții 'Poftiți  la muncă', de la ora 20:30, la Antena 1.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

FOTO. Cosmin Seleși și Andrei Ștefănescu, alături de Nea Mărin în prima ediție 'Poftiți la muncă'

FOTO. Nea Mărin dă startul emisiunii „Poftiți la muncă!' săptămâna viitoare

Nea Mărin pune iar vedetele la treabă în show-ul „Poftiți la muncă!' (Antena 1)

Ce spun vedetele despre cât de grea e munca la „Poftiți pe la noi!'

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu devin ajutoarele lui Nea Mărin | FOTO

Nea Mărin face turul României alături de soție și nepoți

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare