; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Adrian Manolache_Antena1__050914_hell

Nea Mărin pune biciul pe concurenții de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

24 November 2014

Apariție surpriză pentru concurenți lunea aceasta la 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor'. Cei 12 bucătari rămași în concurs se pomenesc pe cap cu nimeni altul decât șăgalnicul nea Mărin. Acesta vine împreună cu o trupă de călușari pentru a da trezirea în casa 'Hells Kitchen', dar și pentru a-i struni pe concurenți.

copyright_Adrian Manolache_Antena1__050914_hell's kitchen_017

Aceștia au misiunea de a găti special pentru invitații celor trei jurați: fiecare echipă va trebui să pregătească un meniu special pentru nea Mărin, fiica acestuia, Larisa, dar și pentru dansatori. Iar jurizarea va fi una cu cântec, pentru că la masa degustării se va așeza însuși nea Mărin, care va demonstra încă o dată de ce este spaima vedetelor. Care va fi rezultatul jurizării și ce pedepse se vor aplica în bucătărie, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30.

În aceeași ediție nea Mărin va sta pe capul concurenților și la service-ul de seară, mai ales că în restaurant vor sosi foarte mulți invitați ai săi. Cele două echipe vor trebui să se lupte nu numai cu timpul, ci și cu propriile orgolii, comentarii acide și nemulțumiri. Dincolo de toate acestea, presiunea juraților îi va forța să își întindă limitele la maximum si să demonstreze cât de multe au învățat în tot acest timp, mai ales că pericolul eliminării îi paște la fiecare final de service.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare