; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nea Mărin, pentru prima oară concurent într un reality show

Nea Mărin, pentru prima oară concurent într-un reality-show. Va participa la „Aventură cu 4 stele”

11 July 2017

După ce a băgat spaima în toate vedetele autohtone, Nea Mărin face acum schimb de roluri: devine pentru prima oară concurent. El a acceptat să se numere printre primele vedete care vor participa la „Aventură cu 4 stele', show prezentat de Cosmin Seleși, vara asta, la Antena 1.

Alături de Carmen Tănase, Adriana Trandafir și Cristina Țopescu, Nea Mărin va petrece o săptămână în Grecia, în Volos, al treilea cel mai mare port comercial din Grecia.

Nea Mărin va trebui să își demonstreze calitățile în cadrul concursurilor și probelor din emisiune. În funcție de cum se va descurca, fie va avea parte de o vacanță de lux, fie va trebui să locuiască în casa unei familii de greci și să îi ajute la treburile din gospodarie.  

Aventură cu 4 stele' este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri' („The Rich And The Pauper'),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și, în funcție de rezultat, vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici.

Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare