; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Adrian Manolache_Antena1__050914_hell

Nea Mărin le-a purtat noroc concurenților: nicio eliminare la ”Hell’s Kitchen”

25 November 2014

Nea Mărin și invazia călușarilor s-a dovedit a fi una cu noroc la 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor': jocul și voia bună au pus stăpânire pe restaurant și, deși la jurizarea de dimineață chefii și nea Mărin au fost nemulțumiți, service-ul de seară s-a terminat cu bine, cu clienți mulțumiți de mâncarea gustoasă, cu laude și decizia juraților de a nu elimina pe nimeni și de a-i răsplăti de concurenți cu o zi de odihnă.

[Not a valid template]

Trezirea s-a dat în casa 'Hells Kitchen' cu zarvă mare pentru că somnul bucătarilor a fost tulburat de însuși nea Mărin și ai săi călușari. Se anunța o zi cu cântec în restaurant, mai ales că chef Florin a informat pe toată lumea că bucătarii trebuie să gătească de dimineață pentru toți acești invitați. Intrat în bucătărie, nea Mărin a făcut un show spectaculos, a dansat și a răspândit numai voie bună, perfectă pentru a alunga oboseala celor din casă. Și pentru că era ziua lui, nea Mărin le-a mărturisit tuturor că se așteaptă ca el și oaspeții lui să fie serviți așa cum se cuvine. Cele două echipe s-au apucat de treabă și fiecare dintre ele a propus câte un meniu care să fie servit seara. Numai că nea Mărin nu s-a declarat foarte mulțumit de rezultat.

Deși lucrul în bucătărie a început de dimineață fără prea mari speranțe de succes, seara a adus o răsturnare de situație, iar evenimentul lui nea Mărin a fost până la urmă unul foarte reușit. În timp ce invitații erau nerăbdători să guste din preparate, bucătarii s-au luptat nu numai cu timpul, ci și cu scandalurile apărute între ei. Cătălin și Valentina au fost din nou la cuțite, astfel că tensiunea a ajuns la cote maxime. Pentru ca timpul să treacă la repede, oaspeții au încins o horă, iar sesiunea de dans a detensionat atmosfera. Bucătarii s-au adunat pentru o reprezentație de zile mari și au dansat și ei muzică populară după indicațiile exigentului profesor, care în curând a devenit chef Mărin.

Cu emoții vizibile, cele două echipe au tremurat în fața juraților înainte de aflarea verdictului. Echipa roșie a fost prima care a răsuflat ușurată: fetele și Cătălin au fost felicitați pentru un service dus la bun sfârșit. Nici echipa albastră nu a ajuns la pedeapsă, băieții fiind și ei felicitați pentru întreaga seară. Drept răsplată, cei trei chefi le-au oferit concurenților posibilitatea de a se odihni o zi întreagă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare