; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nea Mărin

Nea Mărin face turul României alături de soție și nepoți

21 July 2014

Imediat ce termină filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi!', difuzată în această vară de Antena 1 în fiecare luni și marți, de la 20:30, Nea Mărin va face turul României alături de soție și nepoți.

Nea Mărin

Până acum, vara lui nea Mărin Barbu a fost una foarte încărcată. A trebuit să strunească vedetele și să le pună serios la treabă, pentru că pe umerii lui a stat o responsabilitate uriașă: aceea de a face pensiunile la ușa cărora bătea falimentul să meargă din nou ca pe roate. Gazda emisiunii „Poftiți pe la noi!', difuzată de Antena 1 în fiecare luni și marți, de la 20:30, și-a planificat deja în detaliu vacanța din acest an.

„Cum termin filmările, îmi iau nevasta și nepoții și am plecat. Vom merge peste tot prin țară, la munte și la mare', a dezvăluit nea Mărin, care așteaptă cu mare drag să petreacă toată ziua alături de nepoți.

Ei deja știu că vom călători o lună întreagă, vom merge la Turda, Aiud, Tulcea, Galați și vom mai vedea. Ne plimbăm cu barca, facem echitație, înotăm, orice pentru a ne simți bine', a povestit nea Mărin, care a declarat în nenumărate rânduri că în sânul familiei se simte cel mai bine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare