; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poftiti la munca nea marin

FOTO. Nea Mărin dă startul emisiunii „Poftiți la muncă!” săptămâna viitoare

14 November 2016

Noile ediții 'Poftiți la muncă'  îi vor aduce în prim plan pe Nea Mărin și pe Liviu Vârciu. Cei doi se vor afla într-o ipostază diferită față de ce am văzut până acum la tv. Noul sezon al emisiunii va debuta săptămâna viitoare, luni, 21 noiembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

poftiti-la-munca-nea-marin

În fiecare luni și marți, telespectatorii îi vor urmări pe cei doi cum își vor împărți munca, statutul, echipele formate din vedete și sarcinile acestora. De această dată, Liviu devine mâna dreaptă a lui Nea Mărin și are responsabilități.

Acesta este și cuvântul cheie pe care temutul amfitrion îl folosește constant în relația cu 'fiul pe care nu l-a avut niciodată', dar pe care speră să îl învețe mai multă disciplină. Și cum speranța moare ultima, nea Mărin nu se dă bătut cu una cu două și stă tot timpul cu gura sau cu ce-i cade în mână, pe Liviu. Totul pentru o cauză nobilă, desigur, mai ales că munca lor, buna organizare și treburile duse la bun sfârșit vor ajuta mai mulți oameni nevoiași.

În noul format al emisiunii 'Poftiți la muncă', Vârciu va primi sarcini diverse, de la probe pe care trebuie să le execute, până la coordonarea vedetelor din show.

Așa se face că în fiecare ediție, difuzată o parte luni și o parte marți, patru vedete se întâlnesc cu nea Mărin pentru a primi sarcini ferme și precise despre locul în care ajung la muncă și oamenii pe care îi vor ajuta prin efortul lor.

[Not a valid template]

În acest sezon, activitățile pe care le au de dus la bun sfârșit vedetele au legătură cu agricultura sau turismul românesc: fie că e vorba de o fermă, o pensiune, o cârciumă sau un circ ambulant, vedetele ajung să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante, care țin de specificul afacerii unde vin la muncă, al  zonei respective sau de perioada din an. Cert e că orice le va cere nea Mărin să facă, de la curățenie, la gătit, cumpărături sau muncile agricole, vedetele nu au voie să se plângă pentru că de munca lor depinde ajutorul pe care îl vor primi cei aflați la nevoie.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Nea Mărin pune iar vedetele la treabă în show-ul „Poftiți la muncă!' (Antena 1)

Ce spun vedetele despre cât de grea e munca la „Poftiți pe la noi!'

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu devin ajutoarele lui Nea Mărin | FOTO

Nea Mărin face turul României alături de soție și nepoți

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare