; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nea Mărin

Nea Mărin apare pentru prima oară alături de nepoții săi, într-un show de televiziune

19 October 2017

Joi, 19 octombrie, de la ora 21.15, la Aici eu sunt vedeta', nea Mărin Barbu vine pentru prima oară într-un platou de televiziune alături de nepoții săi, Darius (9 ani) și Ana (8 ani).

 

Îmi petrec mult timp cu nepoții mei. De altfel, locuim împreună. Mergem pe bicicletă, mâncăm împreună, îi iau de la școală. Când ieșim în parc, le place să le iau bere fără alcool cu gust de lămâie și popcorn. Iar soția mea îi răsfață zilnic cu clătite sau gogoși. La noi în casă se fac într-o zi clătite, în alta gogoși. Nu credeam să-i iubesc atât de mult pe nepoții mei. Îi iubesc mai mult decât îmi iubesc copiii', spune nea Mărin Barbu.

În cadrul emisiunii Darius și Ana vor mărturisi că îi spun bunicului pe nume, adică Barbu. „Am fost Meme, Bee, Babu, Băbușoi și acum sunt Barbu', explică nea Mărin.

 

Dacă nea Mărin e la fel de autoritar acasă, cu nepoții, așa cum este în emisiunile de televiziune cu vedetele pe care le pune la muncă, vom afla joi, 19 octombrie, de la ora 21.15, în cea de a doua ediție a show-ului Aici eu sunt vedeta', prezentată de Dan Bittman.

 

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare