; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_C1K7684

Nea Mărin a pregătit o ediție specială a emisiunii „Poftiți pe la noi!”

06 July 2015

Luni și marți, de la 20:30, la Antena 1, Rona, Andreea, Liviu, Giani și Edi își unesc forțele pentru a ajuta Centrul „Buna Vestire' din Onești.

Venită din Italia la începutul anilor `90, sora Michela a reușit să pună bazele unui centru în care, din 1995 și până acum, au avut o copilărie fericită nu mai puțin de 160 de suflete. Majoritatea micuților sunt fie orfani, fie părăsiți de părinți, iar poveștile lor vor fi imboldul necesar ca vedetele să se dedice trup și suflet pentru a face rost de bani.

[Not a valid template]

Edi Stancu și Giani Kiriță își vor testa limitele fizice atunci când vor avea de tăiat bușteni, Liviu Vârciu va avea din nou peripeții cu niște ponei, Rona va spăla mașini și își va aminti de vremurile în care a spălat parbrize pentru a face rost de bani de buzunar, iar Pepe și Diana Munteanu, aflați în apropiere de Onești pentru proiectul „Splash! Vedete la apă' vor veni să le facă o surpriză lui nea Mărin și ajutoarelor lui de nădejde din această ediție.

Una peste alta, peripețiile par să urmărească pas cu pas vedetele și echipa de producție. Andreea Tonciu se împiedică în momentul în care coboară din autocar, se lovește atât de rău la cap într-o bară de metal, încât are senzația că și l-a spart, nea Mărin este rănit chiar de preferatul lui, Liviu Vârciu, și până și un cameraman alunecă la un moment dat și cade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare