; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

550DDF82 F3D6 4C63 8F7E 7CF8D1254441

Nea Mărin a început filmările pentru „Poftiți pe la noi- Poftiți la joc”

19 June 2019

Timp de șașe sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar în curând, simpaticul nea Mărin revine la Antena 1 cu Poftiți pe la noiPoftiți la joc. Filmărilecelui de-al șaptelea sezon, ce se desfășoară pe malul mării, în stațiunea Saturn, au început deja, iar porțile sunt deschise pentru toți cei care vor să ia parte la spectacolul organizat de veteranul show-ului alături de vedetele implicate.

Noutatea sezonului ce va debuta curând pe Antena 1 estefaptul de data aceasta acțiunea se va desfășura încadrul unui circ cunoscut, condus de o echipã de italieni, prieteni cu nea Mărin. Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorilemoștenite de la generațiile anterioare, pentru a livraspectatorilor un show de cea mai bună calitate. Tocmai din acest motiv, vedetele ce se vor alătura lui nea Mărin în noul sezon trebuie fie dispuse muncească la fel de aprig și îndeplinească diverse sarcini care îi vor scoate din programul lor zilnic, pentru a se integra în familianumeroasă a acrobaților Bellucci.

Astãzi, doritorii pot lua parte la spectacolul organizatîn cadrul circului din stațiunea Saturn de cătresurorile Crudu, Romică Țociu și Jorge, urmând ca pe23, 24, 25 iunie, Cosmin Seleși, Ruby, Anda Adam, Dorian Popa, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu să îiaștepte pe toți cei care vor să le treacă pragul cu brațele deschise.

În fiecare ediție nea Mărin va lucra alături de vedete pentru a îmbunătăți spectacolul circului prin noi numere, care atragă publicul și fanii. Jonglerii, acrobații, dar șinumere speciale de dans, muzică sau gimnastică artistică, toate vor face parte din noul sezon al emisiunii Poftiți pe la noi- Poftiți la joc. Nici de data aceasta vedetele nu vor scăpa de comenzile ferme și de sarcinile care mai de care mai solicitante, iar strictețea lui nea Mărin le va da mari bătăi de cap celor ce vor lucra alături de el. Așa se face căinvitații speciali vor ajunge îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitantede la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor implica și ei în proiect și vor fi ajutoare de nădejde pentru nea Mărin, cu care, însă, vor avea aceeași relație plină de reacții și intervenții spumoase și pline de haz:

Este un sezon foarteinteresant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie' din când în când! (râde) Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și…izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului', a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare