; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marin barbu

Nea Mărin a fost diagnosticat cu coronavirus. Alex Velea şi Speak sunt în izolare

07 September 2020

Nea Marin a fost testat pozitiv cu coronavirus în timp ce se afla la Techirghiol, unde filma pentru noul sezon al unei producții ce urma să fie în viitor în grila la Antenei 1. Realizatorul emisiunii de divertisment „Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin', a făcut primele declaraţii pentru postul Antena 3 despre starea sa de sănătate.

Marin Barbu (Nea Mărin, 61 de ani) a fost confirmat cu noul virus după ce unul dintre membrii echipei de producţie a fost diagnosticat cu COVID-19.

„Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o să fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez, ca şi ceilalţi, la domiciliu', a declarat Nea Marin la Antena 3.

„Am făcut un sigur test joi, a ieşit pozitiv. La fel şi soţia. Am venit şi ne-am internat. Mi-au făcut nişte injecţii în burtă, mi-a dat un antibiotic mai uşor. Şi soţia este bine, fără probleme. Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare (n.r. au filmat la Techirghiol). Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi. Eu, crezând că aceşti copilaşi nu sunt infectaţi, am pus mâna pe unul din ei. Pe plajă m-am simţit în pericol, chiar şi pe stradă, pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi', a mai spus acesta. 

De asemenea, persoanele care au intrat în contact cu Nea Marin sunt acum aflate în izolare.

„Toţi cei care au fost pe lângă mine au fost anunţaţi. În primul rând, vedetele pe care le-am avut la ultima filmare, Alex Velea, Speak şi iubita lui, toţi sunt acum în izolare şi se vor testa toţi', a adăugat Nea Marin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare