; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Naya rivera

Naya Rivera („Glee”) a murit după ce și-a salvat fiul. Corpul actriței a fost găsit

14 July 2020

După căutări intense timp de 6 zile, cele mai sumbre ipoteze s-au adeverit. Corpul actriței Naya Rivera, cunoscută din serialul „Glee' a fost recuperat luni după-amiază din Lacul Piru.

 

 Naya Rivera și-a folosit ultimele puteri pentru a-și salva fiul în vârstă de 4 ani înainte de a muri, a declarat luni șeriful din Ventura, Bill Ayub.
 
„A adunat suficientă energie pentru a-și aduce fiul înapoi în barcă, dar nu suficientă pentru a se salva', a spus Ayub în cadrul unei conferințe de presă.
Un corp descoperit luni dimineață la Lacul Piru a fost identificat ca fiind al actriței din „Glee'. Vestea a fost comunicată presei după ce familia actriței a fost înștiințată. 
 

În cadrul conferinței de presă, reprezentanții de la oficiul șerifului din Ventura County au mai precizat că nu există semne că ar fi fost vorba de o sinucidere sau un act criminal. Conform acestora, va fi făcută o autopsie care să confirme identitatea dar și cauza decesului.

Pe 8 iulie actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru. Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani, devenită celebră după rolul din serialul Glee, a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile precizează că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani, a fost găsit singur în barcă.

Autoritățile au început imediat căutările după ce dispariția actriței Naya Rivera a fost sesizată de persoana care l-a găsit singur pe Josey în barcă și sunt folosite toate mijlocele disponibile, precum elicoptere, drone și echipe de scafandri.

 Mama și fratele actriței Naya Rivera au venit la lac în fiecare zi de când a fost anunțată dispariția acesteia. Au fost mereu în contact cu oficiul șerifului și s-au implicat în căutări. Sâmbătă dimineața au mers cu barca serifului pentru a participa la căutări'.

Mulți dintre actorii alături de care Naya Rivera a jucat în serialul Glee au fost prezenți azi la Lacul Piru, alăturându-se familiei actriței. De altfel, azi se împlinesc 7 ani de când un alt actor care a jucat în serialul Glee, Cory Monteith, a fost găsit mort la vârsta de 31 de ani în camera sa de hotel după ce a decedat în urma unei supradoze de heroină și alcool.

 

Naya Rivera a interpretat-o pe majoreta Santana în 113 episoade ale cunoscutului serial „Glee’, difuzat de canalul Fox între 2009 și 2015. Fostul ei iubit și partener de serial, Mark Salling, s-a sinucis în 2018, după ce a pledat vinovat într-un proces în care era acuzat de pornografie infantilă.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare