; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Naţionala României joacă astăzi cu Slovenia

14 August 2012

Slovenia primeşte astăzi vizita României, într-o zi de miercuri rezervată' pentru ultimele amicale înainte de preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2014 din Brazilia, care vor începe luna viitoare.

Tricolorii' pregătiţi de Victor Piţurcă au ajuns deja în capitala Ljubljana pentru partida ce va fi difuzată de Antena 1, cu începere de la 21.45, însă numele lăsate acasă sunt la fel de mult în prim-plan.

Marica şi Grozav în atac

Astfel, Adrian Mutu rămâne în afara lotului României, la fel ca fundaşul Cristian Săpunaru de la FC Porto, care s-a certat cu Piţurcă la începutul acestei veri. Nici portarul Costel Pantilimon, care a apărat buturile campioanei engleze Manchester City în Supercupa din acest weekend, câştigată cu 3-2 în faţa celor de la Chelsea, nu a fost convocat.

În centrul apărării, Piţurcă va miza probabil pe cuplul Chiricheş (Steaua) – Găman (Astra Ploieşti), în vreme ce Ciprian Marica (Schalke) şi Gicu Grozav (Petrolul Ploieşti) vor fi atacanţii României în meciul cu Slovenia.

Din echipă nu vor lipsi stranieri' precum Gabi Torje (Udinese) şi Bogdan Lobonţ (AS Roma), dar nici jucători din campionatul intern precum Cristi Tănase şi Alex Bourceanu (ambii de la Steaua).

Iată programul complet al partidelor amicale difuzate astăzi:

21.30, Sport.ro, Ungaria – Israel

21.45, Dolce Sport 1, Germania – Argentina

21.45, Antena 1, Slovenia – România

22.00, Digi Sport 3, Franţa – Uruguay

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare