; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HANDBAL FEMININ   ROMANIA   SLOVACIA

Naţionala feminină de handbal înfruntă diseară Australia

09 December 2013

HANDBAL FEMININ - ROMANIA - SLOVACIA„Tricolorele' de la naţionala de handbal au debutat pe 7 decembrie la Campionatul Mondial de handbal feminin, găzduit de vecinii sârbi.

Aurelia Brădeanu (foto) şi restul elevelor lui Gheorghe Tadici fac parte din grupa D a Mondialului, care se desfăşoară între 6 şi 22 decembrie. Meciul inaugural cu Tunisia s-a terminat cu o victorie, dar principalele rivale din grupa D sunt Ungaria şi Germania.

Înainte de partidele consecutive cu cele două forţe europene, însă, România se va „încălzi' şi cu outsider-ul Australia, înainte de a încheia parcursul în grupe în compania Cehiei, pe 13 decembrie.

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală, programate pe 15 şi 16 decembrie, la Belgrad şi Novi Sad. Sferturile de finală vor avea loc pe 18 decembrie, în aceleaşi oraşe, iar semifinalele şi finalele pentru medalii se vor disputa pe 20 şi, respectiv, 22 decembrie, în capitala Serbiei. România, singura naţională care a participat la toate cele 20 de ediţii ale Campionatului Mondial, va căuta să îmbunătăţească parcursul dezamăgitor de la competiţia din 2011, pe care a încheiat-o abia pe locul 13.

Iată lista completă a partidelor României din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin:

Luni, 9 decembrie: Australia – România, ora 20.15, Dolce Sport 1

Marţi, 10 decembrie, Germania – România, ora 18.00, Dolce Sport 1

Joi, 12 decembrie: România – Ungaria, ora 20.15, Dolce Sport 1

Vineri, 13 decembrie: România – Cehia, ora 20.15, Dolce Sport 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare