; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Naţionala de handbal are gânduri mari la Mondialul din Brazilia

05 December 2011

Naţionala României e una dintre favoritele ediţiei cu numărul 20 a Campionatului Mondial de handbal feminin, care va fi găzduită de Ţara Cafelei'. Elevele lui Radu Voina au debutat după închiderea ediţiei.

Valentina Ardean-Elisei, Cristina Vărzaru, Carmen Amariei şi colegele lor din lotul naţional de handbal feminin au intrat deja în cursa pentru medaliile de la Mondialele braziliene, difuzate în exclusivitate de Dolcesport, jucând sâmbătă cu modesta reprezentativă a Tunisiei.

Azi (luni, 5 decembrie) e programat cel de-al doilea meci al tricoloarelor' în Grupa C, împotriva selecţionatei Cubei, o altă partidă pe care fetele noastre ar trebui să şi-o adjudece fără probleme. Din grupa noastră, care se va juca în oraşul São Paulo, în cea mai mare arenă a competiţiei (Ginásio do Ibirapuera, 11.000 de locuri) mai fac parte Japonia şi ţara-gazdă, dar şi puternica echipă a Franţei, principala contracandidată a României la prima poziţie.

Fetele antrenate de Radu Voina nu ar trebui să aibă probleme cu calificarea în optimile de finală ale ultimului mare eveniment sportiv al anului, unde merg primele patru echipe din fiecare dintre cele patru grupe.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare