; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Naţionala de fotbal începe cursa calificării la CM 2014

03 September 2012

„Briliantul' Adrian Mutu s-a împăcat din nou cu selecţionerul Victor Piţurcă (foto) şi a fost chemat la naţională pentru debutul campaniei de calificare la Mondialele din 2014, în compania Estoniei.

„Mariajul' Mutu – Piţurcă de la naţionala de fotbal a fost unul tumultuos, soldat cu multiple excluderi din lot şi apoi reconcilieri ale antrenorului cu cel mai talentat jucător român din generaţia lui. Acum, antrenorul „tricolorilor' l-a convocat din nou pe „Briliantul' recent transferat la AC Ajaccio, în prima ligă franceză, pentru primele meciuri din campania pentru CM 2014 din Brazilia.

România (grupa D) va intra în cursa pentru un nou Mondial în Estonia, pe 7 septembrie, cu patru zile înainte de a reveni la Bucureşti pentru meciul cu modesta selecţionată a Andorrei.

La 33 de ani, Mutu se îndreaptă spre finalul carierei, însă tot poate face diferenţa în atacul naţionalei, acolo unde au mai fost convocaţi Bogdan Stancu (Orduspor), Ciprian Marica (FC Schalke 04) şi Daniel Niculae (Kuban Krasnodar).

Citeşte textul integral în revistă!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare