; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Temisan unul dintre membrii fondatori ai echipei si portarul Nationalei Artistilor

Naționala Artiștilor Fotbaliști a câștigat meciul cu Turcia

30 May 2016

În aceste zile se desfășoară Campionatului Mondial Art Football 2016, la Moscova, unde Naționala Artiștilor Fotbaliști a câștigat cupa în 2014. De fapt, echipa s-a bucurat de trei ani de podium, a ieșit vice-campioană în anul 2013, apoi artiștii români au fost campioni mondiali în 2014, iar în 2015 s-au clasat pe locul al treilea.

Temisan unul dintre membrii fondatori ai echipei si portarul Nationalei Artistilor

Ieri la ora 14.00 a avut loc primul meci al Naționalei Artiștilor Fotbaliști, terminat cu o victorie pentru România care a învins Turcia cu 3-1.

Sfarsitul meciului Romania - Turcia

Mare motiv de bucurie și de mândrie pentru reprezentanții României la Moscova. Pentru meciul cu Turcia, echipa a fost compusă din: portar – Aurelian Temișan, fundași – Lucian Ghimiși, Ghedi Kamara, Mircea Brânzei și Rareș Varniote, mijlocași – Andrei Ștefănescu, Daniel Chiriță, Mateiu Andrei și Valentin Stan, atacanți – Marius Mitu și Cristian Dumitrache. Pe post de rezerve au fost: Paul Gheorghe, Lixandru Florin, Yurchevici Marian, Beniamin Cioanta, Florin Moise, Cornel Păsat, Dan Cruceru.

Anul acesta, echipa condusă de fostul internațional Daniel Chiriță este pregătită pentru o nouă luptă contra celor 16 tări participante la competiție.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare