Homepage  / Televiziune

National Geographic lansează „Dezastre în aer: Raport Special”. Când e premiera noului documentar

National Geographic lansează „Dezastre în aer: Raport Special”. Când e premiera noului documentar
3

de Andra Stana,

National Geographic anunță lansarea seriei „Dezastre în aer: Raport Special”. Când poate fi urmărită prima ediție și care este programul de difuzare.

Seria „Dezastre în aer: Raport Special”, care va debuta pe 25 iulie, va fi difuzată de National Geographic în fiecare joi, la ora 21:00. Producția este realizată de Cineflix, cu Alex Bystram producător executiv. În fiecare episod al seriei „Dezastre în aer: Raport Special”, sunt analizate trei dezastre aviatice, toate având o cauză comună.

dezastre-in-aer1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

De la defecte tehnice catastrofale și piloți eroici care depășesc dificultăți majore, până la date greșite între avion și pilot care duc la erori fatale, această serie explorează în detaliu tragediile aviatice și lecțiile oferite.

„DEZASTRE ÎN AER: RAPORT SPECIAL” DEBUTEAZĂ PE NATIONAL GEOGRAPHIC PE 25 IULIE

„Dezastre în aer: Raport Special” își propune să aducă în atenția publicului nu doar detaliile tehnice și circumstanțele fiecărui accident, ci și impactul emoțional asupra celor implicați. Fiecare episod îmbină interviuri cu experți în aviație, reconstituiri dramatice și imagini de arhivă pentru a oferi o perspectivă completă asupra fiecărui incident.

Un episod deosebit de așteptat este „Instruire ignorată”, care va fi difuzat pe 22 august. Acest episod va include o analiză detaliată a tragicului accident de elicopter în care și-a pierdut viața celebrul baschetbalist Kobe Bryant.

Nu ratați premiera „Dezastre în aer: Raport Special” pe 25 iulie, ora 21:00, la National Geographic. Descoperiți poveștile neștiute din spatele celor mai mari dezastre aviatice și lecțiile esențiale învățate pentru a preveni viitoarele tragedii.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton