; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

National Geographic

Nat Geo People revine în România: din 18 februarie, se vede la Telekom

18 February 2020

Urmare a reintroducerii canalelor National Geographic și National Geographic WILD în Telekom Romania în 27 decembrie 2019, Nat Geo People se lansează mâine, 18 februarie 2020, fiind disponibil tuturor abonaților Telekom Romania.

Nat Geo People este o extensie firească a brand-ului National Geographic, ce aduce în prim-plan experiențe reale din viața oamenilor. Întâmplările sunt relatate de personaje adevărate, oameni fascinanți din întreaga lume, ce dezvăluie situații emoționante, dar și amuzante din viața acestora. Portretizează oamenii – cu pasiunile, emoțiile și diversitatea lor.  Arătând viața reală fără un scenariu, Nat Geo People răspunde așteptărilor femeilor care apreciază autenticitatea, angajamentul și conținutul plin de profunzime, prezentate la cea mai înaltă calitate, garantată de brand. Fanii Nat Geo People vor fi încântați să vadă noi episoade din serialele îndrăgite, printre care Cesar Millan, șeful haitei, Să nu-i spui mamei, Croaziera, La Dolce Vita, cu David Rocco.

În ianuarie, canalul principal National Geographic a înregistrat audiențe impresionante, ajungând la market share de 60% YoY (4+), Reach de 6.8 milioane de telespectatori la nivel național, devenind astfel a doua cea mai urmărită televiziune de documentare din țară.

National Geographic este faimos pentru conținutul premium, cu documentare de top și docu-drama premiate la nivel internațional, inclusiv Oscar®, BAFTA®, NAACP®. Printre documentarele de top, merită menționate Free Solo, Geniul: Einstein, Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman, Cosmos, Jane. Grota (The Cave), documentar nominalizat la Oscar®, va avea premiera în 1 martie, urmat de Cosmos: Lumi Posibile și Geniul: Aretha în perioada următoare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare