; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ChanningTatum_Ep106_RunningWildWithBearGrylls_10

National Geographic difuzează din 19 ianuarie show-ul „Latura sălbatică a vedetelor”, prezentat de Bear Grylls

07 January 2020

Se anunță un show extrem alături de celebrul și îndrăgitul expert în supraviețuire, care revine la rădăcinile sale sălbatice la începutul anului 2020 și nu singur, ci împreună cu unele dintre cele mai iubite vedete de la Hollywood. Popularul serial VEDETE ÎN SĂLBĂTICIE, CU BEAR GRYLLS își găsește o nouă casă pe National Geographic începând cu 19 ianuarie 2020, de la ora 21.00, cu mai multă acțiune, cascadorii și momente mai palpitante ca oricând.

 

În acest sezon, Grylls află cum se descurcă unele dintre marile vedete care s-au încumetat să lase în urmă avantajele civilizației și să pornească într-o călătorie incredibilă prin cele mai neîndurătoare regiuni ale planetei.

 

'Echipa acestei producții este atât de entuziasmată de colaborarea cu National Geographic pentru cel de-al cincilea sezon al seriei noastre de aventuri', a spus Grylls. 'Sunt foarte mândru că fiecare dintre marile nume hollywoodiene care mi s-a alăturat în aceste escapade în sălbăticie a avut parte de o memorabilă. Asta face sălbăticia, ne poartă deseori către limita extremă pentru a ne răsplăti cu curaj și hotărâre și o mândrie ce nu are preț.'

 

Invitații săptămânali sunt nume celebre care decid să renunțe la luminile strălucitoare și marele oraș ca să se aventureze în zone rareori străbătute de om. Brie Larson, actriță câștigătoare de Oscar (Captain Marvel), uită de paparazzi de la Hollywood și-și folosește puterile super(umane) în călătoria ei prin inima junglei, unde traversează mlaștini cu mangrove și sare dintr-un elicopter în ape străbătute de rechini. Actorul și dansatorul premiat Channing Tatum revine alături de Grylls, care promite să-l supună pe fermecătorul star hollywoodian la teste și mai dificile.

 

Lista completă a celebrităților care au acceptat provocarea lui Grylls îi include pe:

  • Alex Honnold – cățărător profesionist și primul care s-a cățărat în solo integral pe peretele El Capitan (915 m) din munții Yosemite (Free Solo)
  • Armie Hammer – actor nominalizat la Globul de Aur (Call Me by Your Name, On the Basis of Sex, The Social Network)
  • Brie Larson – actriță câștigătoare a premiului Oscar (Captain Marvel, Room, Unicorn Store)
  • Bobby Bones – personalitate de radio (The Bobby Bones Show), câștigător al sezonului 27 al Dancing with the Stars din America
  • Cara Delevingne – model internațional celebru, prezență puternică în social media și actriță premiată (Valerian and the City of a Thousand Planets, Suicide Squad, Paper Towns)
  • Channing Tatum – actor și dansator premiat (Foxcatcher, 21 Jump Street, Magic Mike)
  • Dave Bautista – star de acțiune și fost luptător profesionist (Avengers: Endgame, Stuber, Guardians of the Galaxy)
  • Joel McHale – actor, comediant și personalitate on-air nominalizată la premiul Emmy (Community, Santa Clarita Diet, The Soup)
  • Rob Riggle – actor și comediant (Night School, Rob Riggles Ski Master Academy, 21 Jump Street)
  • Zachary Quinto – actor nominalizat la premiul Emmy (American Horror Story, Star Trek Beyond, NOS4A2)

Noile aventuri ale acestui serial transportă privitorii în diverse locații departe de civilizație din Statele Unite și din lume. Protagoniștii vor ajunge, între altele, în mangrovele cu crocodili din Panama, în peșterile subacvatice din Sardinia, crevasele profunde de pe cel mai mare ghețar al Islandei și în canioanele dantelate din deșertul arzător al Arizonei. Pe parcursul călătoriilor lor prin cele mai ostile regiuni, vedetele trebuie să-și înfrunte cele mai mari frici și să iasă din tot felul de situații complicate: întâlnirea cu animale sălbatice, coborârea în rapel pe stânci.

 

Odată ajunși în mijlocul sălbăticiei, acești curajoși trebuie să se bazeze pe intuiția lor, pe tehnicile de supraviețuire în natură și pe tăria de caracter pentru a-și încheia aventurile cu succes. Lăsând în urmă Orașul Viselor, celebritățile își testează limitele și descoperă dacă rezistă în mediile dure ale naturii.

 

VEDETE ÎN SĂLBĂTICIE, CU BEAR GRYLLS a fost creat de Bear Grylls și Delbert Shoopman. Seria a fost produsă de Electus, o companie Propagate și de Bear Grylls Ventures. Pentru Electus și Bear Grylls Ventures, producția executivă a fost realizată de Bear Grylls alături de Chris Grant, Drew Buckley, Ben Silverman, Howard Owens, Liz Schulze, Rob Buchta și Delbert Shoopman. Pentru National Geographic, Bengt Anderson este producător executiv. Geoff Daniels este vicepreședinte executiv al diviziei de divertisment global pentru National Geographic Channels.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare