; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actriţa Natalie Portman este logodită şi gravidă

28 December 2010

Finalul lui 2010 este unul plin pentru Natalie Portman (29 de ani). Actriţa e nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din „Lebăda neagră', film pe platourile căruia a început o relaţie cu balerinul şi coreograful Benjamin Millepied (33 de ani), iar acum a purtătorul ei de cuvânt a confirmat – pentru people.com – că cei doi s-au logodit şi că Natalie este deja însărcinată. Copilul se va naşte în 2011.

Publicaţia „Entertainment Weekly' a reuşit chiar să obţină şi o declaraţie de la Portman, care a spus „Mi-am păstrat mereu viaţa privată pentru mine, dar pot să spun că nu pot descrie fericirea pe care o simt şi sunt extrem de recunoscătoare pentru această experienţă'.

Idilă la filmări

Natalie Portman şi coregraful Benjamin Millepied s-au cunoscut pe platourile de la „Lebăda neagră', unde el a ajutat-o să înveţe mişcările de balet (Millepied – care e dansator la baletul din New York, apare şi el în film, în câteva secvenţe).

Când cei doi şi-au început relaţia, s-a scris că Millepied şi-a părăsit iubita de atunci, dansatoarea Isabella Boylston, pentru Natalie. În plus, la filmări era atât de concentrat să-i acorde ajutor lui Natalie încât ignora ceilalţi membri ai distribuţiei şi o ajuta să danseze doar pe actriţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare