Homepage  / Vedete / Vedete străine

Natalie Portman și Benjamin Millepied se despart după 11 ani de căsnicie. Cu cine ar fi înșelat-o coregraful

Natalie Portman și Benjamin Millepied se despart după 11 ani de căsnicie. Cu cine ar fi înșelat-o coregraful
6

de Redactia Tvmania

Natalie Portman și Benjamin Millepied se despart după 11 ani de căsnicie. Actrița câștigătoare a premiului Oscar, în vârstă de 42 de ani, și coregraful francez, de 46 de ani, par a nu mai fi într-o relație solidă și au decis să se separe după peste un deceniu de conviețuire.

Se zvonește că Natalie Portman și soțul ei, Benjamin Millepied, se află într-o situație critică în căsnicia lor, după ce au petrecut 11 ani împreună.

Natalie Portman și Benjamin Millepied se despart

Actrița și partenerul ei au împreună doi copii – fiul Aleph, care are 12 ani, și fiica Amalia, care are 6 ani. Anunțul despre divorțul Nataliei vine ca urmare a informațiilor care sugerează că soțul ei ar fi avut o relație extraconjugală. Câteva zile înainte de oficializarea despărțirii, pe 4 august, Natalie a fost surprinsă într-o fotografie fără verighetă în timpul întoarcerii sale în Australia.

„După ce s-a aflat despre aventura lui, au încercat să lucreze la căsnicia lor, dar în prezent sunt pe cale să se despartă”, a declarat o persoană din interior pentru Us Weekly.

La începutul sezonului estival, Natalie a fost observată ștergându-și lacrimile pe o bancă în timp ce petrecea timp într-un parc alături de Benjamin și cei doi copii ai lor. Aceste imagini emoționante cu cunoscuta actriță din „Star Wars” au apărut doar câteva zile după ce Benjamin a fost surprins mergând singur la o proiecție a filmului său de debut în calitate de regizor, „Carmen”, la teatrul Pathe din Paris. Pe 7 iunie, Natalie a participat la French Open, apărând fără soțul ei, și a fost văzută zâmbind cu bucurie.

Natalie Portman, înșelată cu o tânără de 25 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Soțul lui Natalie Portman a avut o relație extraconjugală

Pe data de 2 iunie, revista franceză Voici a adus în atenție presupusa relație extraconjugală a lui Benjamin. În urma rapidă a acestei știri, o sursă a dezvăluit pentru PEOPLE că aventura a fost „de scurtă durată” și că Benjamin și Natalie „rămân” împreună.

„El știe că a făcut o greșeală enormă și face tot ce poate pentru ca Natalie să-l ierte și să păstreze familia lor împreună. Natalie este incredibil de retrasă și nu are nicio intenție de a aborda acest lucru în mass-media. Cea mai mare prioritate a ei este să-și protejeze copiii și intimitatea lor”, a declarat sursa.

O altă sursă a dezvăluit pentru Page Six că presupusa aventură a coregrafului francez ar fi avut loc cu o activistă climatică în vârstă de 25 de ani, pe nume Camille Étienne. Conform unor informații, Portman și Millepied s-ar fi separat temporar anul trecut, dar au reușit să depășească problemele din relația lor.

Portman și Millepied s-au întâlnit pentru prima dată în 2009 pe platoul de filmare al peliculei câștigătoare a premiului Oscar, „Black Swan”, unde Millepied a fost coregraful. El a cerut-o în căsătorie în 2010. Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie din Big Sur, California, în 2012.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton