; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actriţa Natalia Streignard aşteaptă un copil

09 August 2010

La 39 de ani, Natalia Streignard renunţă la actorie pentru a se dedica rolului de mamă.

La 39 de ani, Natalia Streignard renunţă la actorie pentru a se dedica rolului de mamă.

Natalia Streignard (pe care o puteţi urmări în prezent în telenovela Jurământul' alături de Osvaldo Rios) şi-a văzut în sfârşit visul împlinit, acela de a rămâne însărcinată. Ştirea a fost confirmată chiar de Oswaldo Pisfil, cel care se ocupă de imaginea ei. Natalia le va oferi fanilor săi mai multe detalii despre sarcină în numărul din octombrie al publicaţiei People en espaňol'.

.

Vestea nu i-a luat prin surprindere pe apropiaţii actriţei deoarece Natalia a declarat în nenumărate interviuri ca ea şi soţul ei, omul de afaceri de origine venezueleană Donato Calandriello (cu care s-a căsătorit în noiembrie 2008), îşi doresc foarte mult să devină părinţi.

Acum, că dorinţa i s-a îndeplinit, Natalia a declarat că renunţă la lumea artistică pentru a se dedica vieţii de familie, dându-şi demisia de la Telemundo. Deşi contractul ei cu postul TV mai dura un an, ea a decis să plece mai devreme, iar cei de la Telemundo nu s-au opus.

Vreau să trec la o altă etapă a vieţii mele şi să am o familie. Este timpul să mă aşez. Până în prezent, mi-am petrecut toţi anii jucând peste tot. Am avut o viaţă foarte dezordonată. Acum mă dedic total unei noi vieţi. Nu voi mai fi actriţă, ci femeie', a zis Natalia de curând.

.

Adio actorie sau bun venit televiziune?

Deşi şi-a anunţat fanii că nu mai vrea să apară în telenovele, Natalia pare mai degrabă atrasă de alt domeniu, dar şi de un canal rival postului Telemundo. Anul acesta, actriţa în vârstă de 39 de ani a decis să încerce şi meseria de prezentatoare la canalul Univision.

Împreună cu criticul de modă Rodner Figueroua ea a prezentat show-ul Al descubierto', în care arată momente din culisele celebrului concurs de frumuseţe Nuestra belleza latina'. Mai mult, au apărut zvonuri că Natalia va mai colabora cu Unvision şi pentru alte proiecte.

.

Osvaldo Rios, mărul discordiei

După o căsnicie eşuată cu actorul Mario Cimarro, Natalia şi-a găsit fericirea în braţele lui  Donato Calandriello.

După o căsnicie eşuată cu actorul Mario Cimarro, Natalia şi-a găsit fericirea în braţele lui Donato Calandriello.

Un lucru este însă cert, Natalia este foarte fericită alături de soţul ei Donato. Ea a uitat vremurile când era agresată fizic şi verbal de fostul soţ Mario Cimarro, partenerul ei din telenovela Femeia vieţii mele', de care s-a despărţit în 2006. Alături de Donato ea şi-a găsit liniştea sufletească: Vreau să fiu alături de el pentru totdeauna', a spus actriţa.

Cum cei doi locuiesc în Miami, Natalia i-a simţit foarte mult lipsa partenerului ei când a trebuit să filmeze în Mexic pentru telenovela Jurământul'. Colac peste pupăză, presa a început să speculeze faptul că ea şi colegul ei de serial, Osvaldo Rios (care are faimă de mare cuceritor), ar avea o aventură.

Natalia s-a supărat foarte tare la auzul acestor bârfe care au circulat prin presă, mai ales că zvonurile ar fi fost alimentate chiar de Osvaldo. Dacă este ceva care nu tolerez este ca cineva să se amestece în viaţa mea privată şi să se spună despre mine lucruri care nu sunt adevărate. Am o relaţie frumoasă şi nu vreau ca cineva să vină să-mi strice acest moment frumos pe care îl trăiesc. Nu-mi convine că se scrie că am o idilă cu Osvaldo, mai ales că în telenovelă trebuie să interpretăm foarte multe scene de dragoste. Mai multe persoane mi-au zis că însuşi Osvaldo ar fi fost cel care a zis şi m-am supărat foarte tare. Însă el mi-a mărturisit că nu declarat nimic în acest sens', a spus actriţa anul trecut.

Cât priveşte personajul pe care îl interpretează în Jurământul' (un remake după telenovela Minciuna', cu Kate del Castillo şi Guy Ecker în rolurile principale), Natalia a spus într-un interviu: Nu sunt de acord cu modul în care acţionează Andrea, pentru că nu are prea multă demnitate. I-aş reproşa totul în realitate deoarece nu stă să-l cunoască pe cel de care se îndrăgosteşte. Se duce cu el şi se căsătoreşte crezând că tot ce zboară se mânâncă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare