; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Natalia Oreiro

Natalia Oreiro s-a întors la telenovele: „Ariana este personajul vieţii mele”

26 May 2015

Înainte de premiera serialului dramatic „Entre caníbales', o coproducţie Argentina/ Uruguay/ Chile, realizată anul acesta, actriţa Natalia Oreiro (38 de ani) a dat un interviu celor de la Personajes.tv, în care a vorbit despre noul ei rol.

Protagonista telenovelei „Înger sălbatic' (Acasă TV, zilnic, de la ora 15.00, n.r.) o interpretează pe Ariana Mendoza, o tânără de 17 ani care este violată şi care, după mai mulţi ani, plănuieşte să se răzbune pe cei care i-au făcut rău (unul dintre ei un politician important).

„Entre caníbales' a avut premiera pe 20 mai, în Argentina, şi are 120 de episoade.

entrevistas-2041624

Ce ne spui despre noul tău personaj?

Cred că teama de viol o avem cu toate atunci când mergem singure cu taxiul, în club sau noaptea pe stradă. Singurul lucru pe care nu am reuşit să-l înţeleg la personajul meu e cum a putut să-şi abandoneze copilul. Totuşi, cred că e greu să fii în situaţia în care să nu ştii cine e tatăl copilului tău. Ariana este o femeie care caută răzbunare, care se simte mai mult moartă decât în viaţă şi căreia i-au luat totul.

De ce ai spus că te-a epuizat aşa de mult acest rol?

Pentru că am ajuns să fiu stresată după terminarea filmărilor. Mi-a fost greu pentru că Ariana are mai multe personalităţi. Se comportă diferit cu oamenii din jurul ei. Nu este liniară. Minte mult ca să-şi atingă scopul.

entrevistas-2041660

Cum reuşeai să ieşi din pielea personajului tău, seara, când ajungeai acasă?

Singurul lucru care mă ajuta era zâmbetul fiului meu (n.r. – Merlin, de trei ani). Mă jucam cu el şi uitam de toate.

Cine te-a convins să te întorci la seriale?

M-a convins faptul că proiectul îi aparţine lui Juan Campanella şi mi-a plăcut că am avut de interpretat un personaj puternic. Ulterior, am ajuns la concluzia că este personajul vieţii mele.

În ce alte proiecte esti implicată acum?

Sunt în post-producţie cu documentarul „Nasha Natasha' („Natasha noastră'), filmat în decembrie anul trecut. A fost realizat de un regizor din Uruguay, Martín Sastre, alături de care am fost să filmez în Rusia. Tema documentarului a fost contactul pe care mai mulţi oameni din Rusia îl au cu limba spaniolă prin intermediul muzicii.

La începutul lui 2016 voi începe filmările la pelicula „Gilda: No me arrepiento de este amor' (n.r. – Aceasta spune povestea cântăreţei argentiniene Gilda, care a murit în 1996, la 34 de ani, în urma unui accident automobilistic).

Te-ar putea interesa și:

Natalia Oreiro a învăţat germana pentru cel mai recent film

Natalia Oreiro s-a întors la prima ei iubire: telenovelele!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare