; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Natalia Oreiro

Natalia Oreiro se joacă de-a moartea în “Lynch”

24 April 2013

Protagonista din Înger sălbatic' revine pe micile ecrane în serialul Lynch – Fabrica de decese', care începe astăzi, 24 aprilie, la Look TV. Pe parcursul a 13 episoade, personajul interpretat de Natalia ne va arăta cât de uşor se fac banii din înscenarea morţii.

Rolul din Lynch – Fabrica de decese' (serial filmat în Columbia, anul trecut, cu tehnologie de ultimă oră şi în format HD) a marcat revenirea la seriale a Nataliei Oreiro după patru ani. Ultima oară, în 2008, ea a jucat în Amanda O', o telenovelă difuzată pe Internet, iar de atunci a apărut în câteva pelicule fără prea mare succes.

Fanii care şi-o amintesc pe Natalia în rolul rebelei Milagros din celebra telenovelă Înger sălbatic', difuzată în trecut de postul Acasă, trebuie să ştie că, în Lynch', aceasta joacă un personaj atipic şi anume un specialist în jocul de-a moartea.

Terorizată de trecutul care nu-i dă pace, Izabela (Natalia Oreiro) îi oferă lui Jerome Lynch (Jorge Perugorria), proprietarul unei firme de pompe funebre, un milion de dolari pentru a-i înscena moartea.

Acesta este, de fapt, începutul unui afaceri, care îi va pune pe cei doi în situaţii limită, dar şi comice. Izabela (care îşi ia numele de Mariana) şi Lynch le oferă oamenilor, care au în general probleme cu legea, şansa de a începe o nouă viaţă. Dincolo de afacerea pe care o au, pe Mariana şi pe Lynch îi leagă şi un trecut amoros. Cei doi au împreună un băiat pe nume Leo, iar acest secret va fi greu de ascuns.

La 35 de ani, Natalia arată impecabil, iar de când nu aţi văzut-o pe micile ecrane a devenit şi mămică. Ea l-a adus pe lume pe micuţul Merlin Atahualpa pe 26 ianuarie 2012 şi, la scurt timp după naştere, şi-a recăpătat silueta, ea începând filmările la Lynch' în acelaşi an.

După ce a încheiat filmările la Lynch', Natalia a primit imediat rolul principal în telenovela Solamente Vos', difuzată în prezent în Argentina. În noul serial, care are multe accent comice, Natalia are ocazia să-i dea viaţă unei coafeze pe nume Aurora', care trăieşte o poveste de dragoste cu un bărbat însurat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare