; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Natalia Oreiro s-a întors la prima ei iubire: telenovelele!

14 February 2013

Actriţa originară din Uruguay a primit rolul principal în telenovela braziliană “Solamente vos” (“Doar tu”). Noua producţie, care a început deja să fie difuzată, i-a oferit ocazia Nataliei Oreiro să joace rolul… unei coafeze pe nume Aurora.

Actriţa de 35 de ani îi schimbă, în telenovelă, viaţa unui dirijor, tată a cinci copii şi recent părăsit de soţie. În poveste,  Natalia devine vecină de palier cu acesta, interpretat de Adrian Suar, scrie eldiario24.com.

Într-un interviu acordat revistei Gente, Natalia Oreiro a recunoscut că noul rol i-a trezit “dorinţa de a se îndrăgosti din nou în timpuri încordate din punct de vedere social”.

Oreiro a descris noua telenovelă ca fiind o “comedie romantică de situaţie, plină de adevăr”.

http://www.youtube.com/watch?v=o-qaribUEzI&feature=player_embedded

Înainte de a reveni ca actriţă de telenovele, Natalia Oreiro s-a concentrat pe rolurile în filme. Cel mai recent lungmetraj în care a fost protagonistă, “Infancia clandestina” (“Copilărie clandestină”) a fost inclus pe lista lungă a nominalizărilor pentru “Cel mai bun film străin” la Premiile Oscar 2013, dar nu a ajuns printre nominalizările finale, scrie Mediafax.

Natalia Oreiro este căsătorită de 11 ani cu muzicianul Ricardo Mollo (55) şi este mama unui băieţel de un an, pe nume Merlín Atahualpa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare