; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Solamente_vos

Natalia Oreiro revine la tv, pe Happy Channel. Află totul despre “Doar tu”!

26 September 2016

Natalia Oreiro, una dintre cele mai iubite actrițe sud-americane din lume, adorabila Milagros din telenovela fenomen Înger sălbatic' (Muñeca brava'), revine în România într-o nouă producție argentiniană, Doar tu' (Solamente Vos'), ce va avea premiera astăzi, de la 17:00, pe Happy Channel.

adrian-suar-natalia-oreiro

Doar tu' (Solamente Vos') este o comedie romantică, cu personaje carismatice, povești captivante de dragoste și întâmplări desprinse din cotidian. Natalia Oreiro joacărolul unei coafeze care îi va schimba viaţa dirijorului unei orchestre de muzică, Juan, interpretat de actorul Adrian Suar, tată a cinci copii şi recent părăsit de soţie. Aurora,personajul interpretat de Natalia Oreiro, se mută în aceeaşi clădire cu Juan, iar de aici începe o întreagă aventură, cu întâlniri și întâmplări ce le vor schimba viețile amândurora.

Discuțiile deschise despre viața sentimentală, relații și decizii dintre Aurora (Natalia Oreiro) și Julieta (María Eugenia Suárez), fiica cea mare a lui Juan, au fost foarte bine primite de adolescente și mame. Publicul feminin s-a identificat cu cele două personaje, iar novela s-a viralizat rapid în mediul online.

natalia-oreiro-solamente-vos-1

În noua telenovelă ce va fi difuzată pe Happy Channel, telespectatorii o vor regăsi pe celebra actriță și cântăreață de origine uruguyană la fel de frumoasă, spontană, jovială și plină de veselie. Doar tu' (Solamente Vos') marchează reîntoarcerea Nataliei Oreiro în producțiile de televiziune, rol pentru care actrița și-a schimbat look-ul.

[Not a valid template]

Natalia Oreiro a jucat roluri importante și în industria cinematografică: Un argentino en Nueva York', Cleopatra', La peli', Las vidas posibles', Música en espera', Francia'. De asemenea, a primit rolul principal într-o serie difuzată pe trei platforme diferite: televiziune, telefonie mobilă şi Internet, Amanda O', iar revista Esquire a inclus-o în topul celor mai sexy femei în viață.

În ceea ce privește viața personală, Natalia Oreiro s-a căsătorit în secret cu muzicianul Ricardo Mollo pe 31 decembrie 2001, în Brazilia și împreună au un băiețel de 4 ani, Merlín Atahualpa Mollo, născut în Buenos Aires.

solamente_vos

Adrián Suar și-a început cariera în televiziune în adolescență, cu rolul lui Pelito din telenovela El papá de los domingos și a continuat cu filmele de cinema: Comodines', Cohen vs Rosi', Apariencias', Un novio para mi mujer'.

Scenariul telenovelei include aparițiile speciale ale unor cântăreți și trupe celebre, care vor cânta împreună cu personajele din poveste în timpul unor secvențe importante. Printre artiștii guest stars care au lucrat pe platourile de filmare de la Doar tu' (Solamente Vos') se află David Bisbal, Carlos Vives, Los Pimpinela și Alejandro Lerner.

Telenovela Doar tu' (Solamente Vos') a fost multi-premiată la Tato Awards, Gala premiilor de televiziune din Argentina, pentru: cea mai bună actriță în rol principal într-o comedie (Natalia Oreiro), cel mai bun actor în rol principal într-o comedie (Adrián Suar), cea mai bună actriță în rol secundar (Muriel Santa Ana), cel mai bun actor în rol secundar (Juan Minujín), cel mai bun serial de comedie.

De asemenea, a fost nominalizată la Martín Fierro Awards pentru cel mai bun scenariu, cea mai bună regie și cea mai bună piesă de pe genericul de început.

Citește și:

1. Natalia Oreiro vine la Happy Channel din 26 septembrie

2. Happy Channel difuzează „Te provoc să mă părăsești'

3. Cu ce seriale se laudă Happy Channel

4. Natalia Oreiro s-a întors la telenovele: „Ariana este personajul vieţii mele'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare