; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Natalia oreiro 2901 1920x1080

Natalia Oreiro a învăţat germana pentru cel mai recent film

23 October 2013

Natalia+Oreiro+Killing+Them+Softly+Premieres+0dAOvtGsBaixActriţa orginară din Uruguay (pe care o puteţi vedea, în prezent, la Acasă Gold în telenovela care a făcut-o celebră în întreaga lume, Înger sălbatic') joacă rolul Evei într-un film despre nazişti, evrei şi genetică, intitulat The German Doctor' (Wakolda').

Pentru rolul din acest film, Natalia (care are programate în 2014 patru lungmetraje) a studiat limba germană intensiv, timp de două luni.

Pelicula prezintă povestea adevărată a unei familii din Argentina care a locuit împreună cu doctorul german Josef Mengele (supranumit în istorie şi Îngerul morţii'), fără să ştie adevărata sa identitate.

Lucía Puenzo, cea care a scris cartea care stă la baza filmului, s-a ocupat şi de scenariul şi regia acestei pelicule, care va avea premiera în SUA, în luna aprilie a anului viitor. Lucia a vrut neapărat ca Natalia (36 de ani) să apară în filmul ei, după ce a văzut-o jucând în Clandestine Childhood' (2011).

Filmul The German Doctor' a fost ales pentru a reprezenta Argentina la premiile Oscar de anul viitor, la categoria cel mai bun film străin.

Vedeţi aici trailer-ul filmului Wakolda':

http://www.youtube.com/watch?v=a5mf2YSkFaw
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare