; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

76847568_559259694857505_1073665614659068884_n

Natalia Oreiro a cerut cetățenie rusă! „Ar fi o onoare”

18 June 2020

În cadrul unui interviu, cunoscuta cântăreață și actriță de telenovele Natalia Oreiro a dezvăluit că a solicitat cetăţenia rusă.

Natalia Oreiro, care a vizitat pentru prima oară în Rusia în 2001, iar de atunci a călătorit în această ţară practic în fiecare an, a declarat agenţiei ruse TASS că ideea i-a venit în timpul unei vizite la Ambasada rusă din Argentina, ţară în care actriţa locuieşte în prezent.

„Am spus că pentru mine ar fi o onoare să solicit paşaportul acestei ţări', a subliniat Oreiro, care are numeroşi fani în Rusia.

 

Natalia a detaliat în cadrul interviului pașii pe care i-a urmat în Rusia pentru a putea obține cetățenia. Aceasta a fost nevoită să completeze o mulţime de formulare şi că solicitarea este în prezent analizată.

Actriţa, cunoscută în fostele ţări sovietice pentru rolul său din telenovela „Muneca brava/ Înger sălbatic', a precizat că doreşte să efectueze anul viitor un turneu în Rusia.

„Când se va sfârşi pandemia voi merge să cânt acolo. Vom sărbători 2021 împreună', a spus Oreiro, care este Ambasadoare UNESCO a bunăvoinţei pentru Rio de la Plata.

Oreiro a reamintit că plănuia să meargă în Rusia anul acesta, dar că turneul a fost anulat la începutul anului din motive care nu au depins de ea, ci de organizatori. Dar a insistat că banii pe biletele vândute vor fi restituiţi fanilor.

 

CITEȘTE ȘI:

Natalia Oreiro suferă de o boală neurologică rară: „Doar 7% din oameni ajung să aibă această afecțiune'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare