; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2mic

Natalia Mateuţ va fi profesoara sexy, miercurea aceasta, la „În puii mei!”

22 March 2016

Miercurea aceasta, de la 20.30, un nou episod al emisiunii „În puii mei!' va fi difuzat la Antena 1, iar printre invitaţii speciali ai ediţiei se numără şi fosta asistentă tv a lui Mihai Morar, Natalia Mateuţ. „Propunerea de a juca alături de Mihai şi echipa sa a venit într-un moment foarte bun. În niciun caz nu mă consider actriţă de comedie, am foarte multe de invăţat, dar mă bucur că cei de acasă mă vor putea vedea şi într-o altfel de ipotază', a povestit Natalia.

2mic

Natalia va juca în mai multe scheciuri realizate de echipa „În puii mei!', însă în această săptămână telespectatorii o vor putea urmări interpretând rolul unei profesoare de religie, în liceul în care director este tocmai torţionarul Vişinescu. „Miercuri voi fi o profesoara sexy, de fapt eu joc rolul unei tipe sexy, sub diverse forme, în toate scheciurile. Ba chiar va exista o scenă în care sunt chiar eu, Natalia', a povestit ea amuzată, continuând „dialogul cu Mihai e unul spumos, savuros, aşa că râdem, la filmări', mai spune Natalia.

3 mic

Tot în episodul de miercuri, la „În puii mei!', telespectatorii îl vor putea urmări pe Andrei Versace într-un scheci fabulos, în care acesta este implicat într-un accident rutier şi ajunge în Rai, pe Adrian Mititelul într-o vizită de excepţie la logoped, dar şi pe Roby Roberto, într-o întâlnire savuroasă cu iubita sa, Daniela. Ce alte surprize a mai pregătit echipa, telespectatorii vor putea urmări miercurea aceasta, de la 20:30, într-un nou episod „În puii mei!', la Antena 1.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare