; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Natalia mateut a intrat in echipa emisiunii star matinal de la antena stars

Natalia Mateuț a intrat în echipa „Star Matinal”

02 January 2017

Natalia Mateuț prezintă emisiunea „Star Matinal' alături de Răzvan Botezanu și Raluca Dumitru la Antena Stars. Mateuț, care a mai făcut parte din echipa emisiunii „Răi da’ buni', i-a luat locul Rocsanei Marcu, care a prezentat matinalul încă de la transformarea postului Antenei 2 în Antena Stars.

natalia-mateut-a-intrat-in-echipa-emisiunii-star-matinal-de-la-antena-stars

Fosta asistentă de la emisiunea Răi da’ buni' face parte acum din echipa „Star Matinal'

Potrivit unui comunicat Antena Stars, Natalia este foarte fericită că s-a alăturat echipei matinalului, cu atât mai mult cu cât „Star Matinal' este una dintre emisiunile sale preferate pe care nu le rata în nicio dimineață.

„Da este adevarat, m-am alăturat echipei „StarMatinal“, pe care o voi prezenta împreună cu Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru.

Mă bucur tare mult că m-am alăturat familiei matinalului și trebuie să recunosc că urmăream în fiecare dimineață  acest format și îi îndrăgeam pe ambii prezentatori. Pentru mine este o șansă extraordinară de a face parte dintr-un proiect foarte drag mie. Le dau întâlnire tuturor telespectatorilor în fiecare zi de  luni până vineri de la ora 09.00, pe Antena Stars', a declarat Natalia Mateuț.

[Not a valid template]Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Natalia Mateuţ va fi profesoara sexy, la „În puii mei!'

Natalia Mateuţ, Bianca Voicu şi Ani Plumb învaţă tehnici de luptă la GSP TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare