; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Animal ER_Nat Geo Wild

Nat Geo WILD anunță premiera „Animale la Urgență”

18 August 2016

Gulf Coast Veterinary Specialists (GCVS) din Houston, Texas, este unul dintre cele mai respectate – și solicitate – spitale pentru animale din Statele Unite ale Americii, ai cărui peste 200 de angajați tratează anual cel puțin 50.000 de pacienți. În noul serial Nat Geo WILD, Animale la Urgență, descoperim ce se întâmplă în culisele spitalului și urmărim evoluția celor mai complicate cazuri de medicină veterinară.

Animal ER_Nat Geo Wild

'GCVS are cele mai fascinante și impresionante cazuri din țară, cu pacienți de tot felul, de la animale exotice la animale din grădinile zoologice la cele deținute ca tovarăși de companie, iar acești pacienți intră pe ușile spitalului 24 de ore pe zi, șapte zile din șapte', spune Geoff Daniels, vicepreședinte executiv și manager general al Nat Geo WILD. 'Combină toate acestea cu un grup incredibil de veterinari pasionați și obții cele main oi și mai specializate metode de îngrijire veterinară din lume. Iată ceva unic la TV.'

Animal ER

Având premiera în data de 1 septembrie, de la ora 18:00, acest serial din șase părți ne invită să urmărim ce se întâmplă cu pacienții ajunși la spital, de la diagnostic și pe perioada tratamentului. De la câini și pisici la cimpanzei și pitoni uriași, la berbeci și păsări exotice, o mare varietate de animale sunt binevenite aici. GCVS este locul unde ajung animalele a căror îngrijire depășește capacitățile / posibilitățile veterinarilor obișnuiți, iar veterinarii de la GCVS se confruntă cu cele mai complexe și solicitante cazuri, purtându-ne prin diferitele departamente din spital: chirurgie și ortopedie, medicină internă, oncologie, neurologie și neurochirurgie, medicină intensivă, stomatologie și chirurgie orală, dermatologie și alergologie, specii aviare și exotice, diagnostic imagistic, oftalmologie, cardiologie, medicină sportivă, reabilitare și fitness, nutriție, urgență. Angajații concep în permanență noi abordări și tehnici de tratare a pacienților, cu ajutorul tehnologiei medicale de ultimă generație și metodelor de îngrijire specializată completă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare