; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nasrin Ameri

Nasrin Ameri se pregătește de nuntă! „Voi spune marele DA”. Când va avea loc evenimentul | EXCLUSIV

14 June 2021

Nasrin Ameri, prezentatoarea Star Matinal, de la Antena Stars, are planuri mărețe pentru anul acesta. Odată cu relaxările care au debutat pe 1 iunie, pregătirile pentru evenimentele private au revenit, iar Nasrin ia în calcul și ea organizarea unuia cu însemnătate.

Nasrin Ameri se pregătește de nuntă! Frumoasa brunetă e hotărâtă să spună marele „DA' cât de curând posibil.

Pandemia, spune ea, nu a afectat-o foarte mult din punct de vedere financiar, motiv pentru care e decisă să facă pasul cel mare:

„N-am fost afectată financiar, dar e loc de mai bine. :)). Mulţi am învăţat să fim mai cumpătaţi', a declarat Nasrin Ameri despre ultimul an,  „Cumva, am înţeles că avem nevoie de mult mai puţine lucruri de cât credeam înainte. Preţuiesc mult mai mult timpul petrecut cu familia', a mai declarat Nasrin pentru TVMania.

 Vezi galeria foto >

Când se căsătorește Nasrin Ameri

Timpul petrecut mai mult în familie în urma pandemiei a convins-o pe Nasrin că este timpul să facă marele pas alături de bărbatul cu care formează un cuplu de 7 ani:

„În funcţie de regulile privind pandemia, voi decide în câteva zile dacă voi spune marele DA, vara aceasta. Aştept vacanţa cu nerăbdare pentru a călători şi bineînţeles, un nou sezon estival Star Matinal', a mai declarat Nasrin Ameri pentru TVMania.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare