; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nașii CFR bolnavi de șpagă ajung la psihiatrul SRC

28 November 2012

Diseară, de la 20.30, pe Pro TV, veți putea urmări un nou episod din „Cu nașii la psihiatru', în care trei nași de la CFR vor merge la terapie ca să se trateze de șpagă. Psihiatrul, interpretat cu mult umor de Dragoș Mușat, le va pune un diagnostic îngrijorător: o boală grea, care le-a intrat în sânge și fără de care nu pot trăi…

Campania electorală este în plină desfășurare și la „Serviciul Român de Comedie', așa că veți face cunoștință cu noul candidat pentru postul de parlamentar de Vama Veche: Dorel, vărul lui Costel. Dorel este candidatul ideal: vede cruciș, deci are față bună de parlamentar. Dorel va vorbi despre planurile sale: înainte de toate, el are de gând să doarmă în fotoliile de piele, pentru că s-a săturat de șanțuri.

Premiile „Boul de Aur' se vor acorda unor oameni cu performanțe deosebite: primul este hoțul din Galați care a spart o mașină, după care a băut înăuntru o bere și a adormit până când l-a trezit poliția. A doua premiantă este educatoarea din Vaslui, care le-a dat copiilor tranchilizante în loc de bomboane. Ultimii, dar nu cei din urmă laureați sunt doi căruțași din Mehedinți. Ei s-au întrecut cu căruțele pe șoseaua națională și au blocat traficul.

Ediția specială a talk-show-ului „Noaptea zilei' îi are ca invitați pe Victor Ponta (Iulian Postelnicu) și Crin Antonescu (Tomi Cristin). Mai specială decât discuția invitaților este însă reprezentația spumoasă pe care o oferă publicului cei din redacție, fără să știe că ecranul care îi desparte de platou este transparent.

c1k6241

Picture 1 of 4

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare