; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Narcisa Suciu, înapoi în România. Cine a așteptat o la aeroport pe artista care de 10 ani stă în Finlanda

Narcisa Suciu, înapoi în România. Cine a așteptat-o la aeroport pe artista care de 10 ani stă în Finlanda

25 April 2021

Narcisa Suciu s-a întors în România, pentru a petrecere sărbătorile de Paște acasă. Artista locuiește de 10 ani în Finlanda și, din cauza pandemiei, nu a putut să mai ajungă în țară de un an de zile.

La sosirea pe aeroport, interpreta de 46 de ani a fost așteptată de buna ei prietenă, Mirela Retegan.

„După un an, din nou, acasă', a scris Mirela Retegan pe Instagram, alături de imaginile cu Narcisa Suciu.

„Sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc'

Narcisa Suciu l-a cunoscut pe Veikko pe rețelele sociale, iar între ei s-a legat o relație extrem de puternică. În cele din urmă, aceștia s-au căsătorit, iar vedeta s-a mutat de 10 ani în Finlanda, alături de acesta și fiica ei. Narcisa Suciu se declară mulțumită de faptul că s-au hotărât să se mute în Finlanda și spune că este fericită acolo.

„Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România.

Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe internet.

După vreun an şi ceva de relaţie la dis­tanţă şi după mai multe drumuri între cele două ţări, chiar dacă el era dispus să vândă tot ce avea şi să se mute la Bucureşti (aflase că există şi în România tere­nuri de golf – marea lui pasiune!), am luat hotărârea ca, de dragul Dariei, care mi-a zis că ea nu mai vrea să aibă o mamă vedetă, să plecăm împreună în Fin­landa. Şi aşa, din 2010, viaţa mea a luat alt curs: acolo nu sunt vedetă, sunt doar o femeie fericită', a declarat Narcisa Suciu pentru Formula AS, în urmă cu ceva timp, scrie acum Libertatea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare