; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Narcisa: Iubiri nelegiuite” se apropie de final

19 October 2011

După câteva zile în care au circulat insistent zvonuri că echipa telenovelei „Narcisa: Iubiri nelegiuite' nu a fost plătită de luni bune şi că soarta serialului e în pericol, inevitabilul s-a produs: Antena 1 a anunţat că cel de-al treilea sezon al celui mai urmărit serial românesc se apropie de sfârşit.

Antena 1 a anunţat astăzi, 19 octombrie, că telenovela Narcisa: Iubiri nelegiuite' se apropie cu paşi repezi de final. Telespectatorii vor afla cum se vor sfârşi poveştile personajelor lor îndrăgite, rămânând aproape de Antena 1.'

Narcisa Sălbatică' şi-a ţinut vreme de două sezoane telespectatorii cu sufletul la gură, devenind în scurt timp cel mai urmărit serial românesc. Narcisa Sălbatică' a revenit în această toamnă la Antena 1 sub denumirea Narcisa: Iubiri Nelegiuite', continuând povestea Narcisei şi a lui Tudor, dar aducând personaje şi poveşti noi.

Vestea este oarecum surprinzătoare având în vedere că serialul nu a început de mult (pe 5 septembrie a fost difuzat primul episod din sezonul 3). E adevărat că audienţele acestui sezon nu se ridicau la nivelul precedentului (în vară, Narcisa Sălbatică' era cel mai vizionat serial de pe micile ecrane, cu o medie de 6 puncte în mediul urban), însă erau în creştere.

Decizia pare a fi însă consecinţa direct a neînţelegerilor cu casa de producţie. Câţiva actori din distribuţie ne-au confirmat, sub protecţia anonimatului, că salariile nu au mai fost plătite în ultimele luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare