; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Narcis Iustin Nanău este invitat la „O dată-n viață”

23 June 2011

Narcis Iustin Nanău, celebrul adolescent contratenor, care a fost marele favorit al concursului „Românii au talent', va cânta pentru prima oară muzică populară. El este invitatul Iulianei Tudor, la emisiunea „O dată-n viață', de la TVR 1.

Astfel, vineri, pe 24 iunie, Narcis va arăta că are talent și că poate cânta orice gen muzical. El va interpreta singur o piesă la care nu se încumetă mulți soliști: melodia „Lie Ciocârlie' a Mariei Ciobanu.

Pentru a demonstra că este un român adevărat şi că este un cunoscător al tradiţiei româneşti, Narcis va reprezenta zona Moldovei purtând un costum tradiţional din această regiune.

El va cânta şi “Toată lumea are-un dor”,  alături de cântăreaţă de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa, iar la proba practică va face un şirag de mărgele.

Alături de Narcis, în competiţie intră şi cântăreaţa Marina Scurpa, reprezentând zona Olteniei, care va face un duet cu Gheorghe Rosoga, dar şi cunoscutul folkist  Mircea Florian, care va crea mai multe momente speciale alături de Mariana Gligor, Maria Petca Poptean, Petrica şi Petre Zelea.

Cei trei invitaţi de vineri seară ai Iulianei Tudor susţin campania UNICEF „Împreună pentru fiecare copil”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare