; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Naomi Watts si Printesa Diana

Naomi Watts: „Diana a vizitat platourile de filmare”

22 August 2013


Actriţa australiană Naomi Watts, care o interpretează pe regretata Diana în filmul “Caught In Flight” a dezvăluit că i-a simţit prezenţa prinţesei pe platourile de filmare.

Nu este pentru prima dată când Naomi Watts pomeneşte despre acest tip de întâlnire spirituală. Anul trecut, când vorbea despre transformarea prin care a trecut pentru a o interpreta pe fosta soţie a Prinţului Charles, actriţa spunea că spiritul Dianei era prezentă la filmări.

Într-un interviu recent, Watts dă mai multe detalii despre straniul fenomen.

“Au fost cu siguranţă momente când i-am simţit prezenţa – am şi visat-o de multe ori”, a povestit Naomi Watts pentru Daily Mail.

“M-am tot întrebat dacă filmul i-ar fi plăcut. Aşa că mă trezeam mereu cerându-i permisiunea de a continua. Ştiam totul despre Diana şi viaţa ei, şi tocmai de asta simţeam că am o responsabilitate enormă faţă de această personalitate feminină iconică”, a mai spus Watts.

În film, actriţa de 44 de ani va purta rochii care au aparţinut “Prinţesei inimilor”. De asemenea, Watts a recunoscut că a avut nevoie de multe ore de studiu pentru a putea vorbi cu timbrul vocal al Dianei.

Naomi Watts a recunoscut că este “puţin obsedată” de personalitatea Dianei, de care se simte foarte legată.

Filmul “Caught In Flight” a fost regizat de Oliver Hirschbiegel şi se va axa pe ultimii doi ani din viaţa prinţesei Diana şi pe relaţia secretă pe care aceasta ar fi avut-o cu medicul cardiolog Hasnat Khan (Naveen Andrews).

Naomi Watts a trebuit să intre în rolul Prinţesei Diana, care avea cu 8 ani mai puţin decât ea.

În primul poster de promovare, Watts apare purtând replici ale bijuteriilor Prinţesei Diana, pe deget având şi inelul pe care Prinţul William i l-a dat Ducesei de Cambridge atunci când a cerut-o de soţie.

Diana, fosta soţie a prinţului Charles, moştenitorul tronului britanic, şi iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, precum şi şoferul lor, Henri Paul, au murit într-un accident care a avut loc pe 31 august 1997, în tunelul de sub podul Alma din Paris.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare