Homepage  / Vedete străine

Naomi Watts a confirmat că s-a măritat. Cine este alesul inimii sale și ce rochie a purtat mireasa

Naomi Watts a confirmat că s-a măritat. Cine este alesul inimii sale și ce rochie a purtat mireasa
12

de Andra Stana,

Naomi Watts a făcut pasul cel mare și este - din nou - o femeie măritată. Actrița a confirmat vestea sâmbătă, când a urcat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de proaspătul ei soț, un actor dintr-un serial american e succes. Primele informații despre nunta actriței din „King Kong” și „The Watcher”.

În fotografia postată online, Watts poartă o rochie Oscar de la Renta din dantelă albă și ține în mână un buchet de flori, în timp ce Billy Crudup poartă un costum albastru marin, scrie cnn.com.

„Hitched”, se arată în descrierea postării de pe Instagram.

Postând mai multe fotografii din ziua specială a cuplului pe povestea ei de Instagram, Watts a împărtășit o imagine în care stă lângă Crudup cu un text pe care scrie „hubby”, precum și o fotografie de grup cu actorul Mark Ruffalo, soția sa Sunny Coigney și alți doi prieteni.

Cine este soțul lui Naomi Watts, Billy Crudup

Billy Crudup și starul din „King Kong” ar fi început să se întâlnească în 2017, când au jucat rolul de soț și soție în serialul dramatic „Gypsy” de pe Netflix, mai scrie sursa citată.

Naomi Watts a confirmat că s-a măritat. Cine este alesul inimii sale și ce rochie a purtat mireasaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Watts și Crudup au recunoscut că formează un cuplu atunci când au pozat împreună pe covorul roșu al Screen Actors Guild Awards în februarie 2022.

Watts a fost căsătorită anterior cu actorul Liev Schreiber timp de 11 ani, înainte de a-și anunța despărțirea în 2016. Schreiber și Watts au împreună doi fii. Crudup s-a întâlnit anterior cu actrița din „Weeds” Mary-Louise Parker, cu care are un băiat.

Prietenii i-au felicitat

După ce a postat online fotografia de la nuntă, Naomi Watts și soțul ei au primit o sumedenie de mesaje de felicitare. Unul dintre prietenii cuplului, Andy Cohen, a spus că se simte „parțial responsabil pentru asta”.

Jennifer Coolidge, Katie Holmes și Octavia Spencer, printre alții, au postat, de asemenea, mesaje de felicitare.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton