; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eliminare Naomi Musca_Exatlon (1)

Naomi Muscă, la eliminarea de la “Exatlon”: “Nu voi uita niciodată această zi!”

15 October 2018

Aseară, în jocul pentru imunitate de la Exatlon', Faimoșii au câștigat în fața adversarilor, cu scorul de 10 la 7. Astfel, Războinicii s-au văzut puși în fața faptului de a-și trimite la duel două dintre coechipiere: pe Corina Petruț, concurenta cu cel mai mic punctaj din săptămână, și pe Naomi Muscă, propusă în unanimitate de echipă.

 Vezi galeria foto >

Motivele invocate de Războinici, în ceea ce privește nominalizarea lui Naomi, au fost date de faptul că aceasta, în cele șapte săptămâni de când se află în competiție, nu a învățat să ănoate.

Ne-a fost extrem de greu cu două fete accidentate și cu Naomi care nu poate intra încă în bazin. La un moment dat, aveam impresia că doar eu voi fi pe traseu, dintre fete. Cred că ne avantaja mai bine acest lucru. Corina a vrut să mă ajute, dar s-a dovedit a fi extrem de solicitant faptul că a fost aleasă de patru ori de adversari. O strategie foarte bună a Faimoșilor', a spus aseară după încheierea jocului de imunitate, Ana Otvos.

Înaintea duelului, la vilă, Ciprian Silasi i-a reproșat lui Naomi, pe lângă neputința de a înota, și atitudinea de superioritate' cu care își tratează colegii.

Avem o foarte mare problemă că nu înoata, că a început să fie obraznică. Cel mai slab jucător de la era încă de data trecută Naomi. Dacă ea crede că va rămâne de mâine aici, eu vă spun sincer că în jocurile unde avem bazin cu apă, ', a spus ferm aseară Ciprian.

Ambele concurente au plecat pe traseu cu cele cinci puncte, însă finalul probei a decis-o pe Corina Petruț învingătoare, cu scorul de 4 la 0. Naomi Muscă și-a luat adio de la Exatlon', cu lacrimi în ochi și îmbrățișându-și colegii care i-au fost alături în cele șapte săptămâni de concurs.

Nu voi uita niciodată această zi! Sunt foarte recunoscătoare pentru că am avut șansa de a ajunge în acest concurs. Te schimbă foarte mult ca persoană, te face să prețuiești mai mult familia și persoanele din jurul tău. Sunt mândră că am ajuns până aici, sunt fericită că am făcut parte din echipa Războinicilor. Este un moment dureros pentru mine, nu îmi este ușor deloc. Atât a fost să fie…', a spus aseară Naomi, cu ochii în lacrimi și gâtuită de emoție.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare