; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Naomi campbell

Naomi Campbell și Liam Payne s-au despărțit după patru luni de relație

16 April 2019

Fotomodelul Naomi Campbell și cântărețul Liam Payne s-au despărțit după o relație care a durat doar patru luni.  Cea care a decis să pună punct relației cu Liam, în vârstă de 25 de ani, a fost supermodelul, care susține că ea și artistul „duc vieți diferite', potrivit London Evening Standard. 

„Naomi a luat decizia de a lăsa lucrurile să se stingă. Nu îi mai place de Liam (…) Pur și simplu a devenit puțin plictisită (…). Pentru ea oricum nu au fost niciodată oficial un cuplu', a declarat un apropiat al supermodelului.

„Liam și Naomi s-au distrat mult împreună, s-au înțeles bine, însă pur și simplu nu a fost să fie. Vor rămâne prieteni, nu există resentimente între ei', a afirmat o sursă pentru The Mirror.

Liam Payne și Naomi Campbell au încercat să își țină relația departe de ochii lumii. Zvonurile privind o posibilă relație între cei doi au apărut după ce cântărețul a postat un comentariu la o fotografie de-a lui Naomi pe contul acesteia de Instagram, scriind: „Perfecțiunea într-o singură persoană'.

Payne a mai avut o relație cu Cheryl Cole (35 ani) cu care are și un copil, Bear, în vârstă de 2 ani. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare